The_Agency-01

Undie Agency on tammikuussa 2017 toiminnan aloittanut ohjelmatoimisto Jyväskylästä. Rosterimme koostuu mielenkiintoisista alternative-, underground- ja indie-yhtyeistä. Tämän lisäksi teemme yhteistyötä Alt Agencyn kanssa, jonka kanssa edustamme muutamia yhtyeitä. Edustamiemme yhtyeiden lisäksi valikoimastamme löytyy monipuoliset ja osaavat DJ:t tapahtumiin. Panostamme artistien uran kehitykseen ja haluamme tarjota mahdollisuuden kansainvälistymiseen ja musiikkiviennin kasvattamiseen. Palveluihimme kuuluvat asiantunteva keikkamyynti, kiertuesuunnittelu ja kiertuemanagerointi. Tarjoamme myös osaamistamme tapahtumatuotantoon festivaaleille ja tapahtumiin. Yrityksemme kautta hoituvat työt stagemanagerin tehtävistä suurempiin kokonaisuuksiin. Ota rohkeasti yhteyttä!

The Guys Behind It-01
DSC_0303

JESSE BRANDELIN

Olen 24-vuotias DJ, keikkamyyjä ja kulttuurituotannon opiskelija. Asun Jyväskylässä ja olen kotoisin Lahdesta, jossa aloitin tapahtumien järjestämisen omien klubi-iltojen myötä. Vahvuutenani pidän lupaavien artistien löytämistä ja omasta mielestä absoluuttisen hyvää musiikkimakua, ja näin ollen alalla kiinnostaa eniten keikkamyynti ja managerointi. Edustamani yhtyeet ovat pääosin indie- ja alternative rock -yhtyeitä sekä elektronisen musiikin artisteja. Vapaa-ajalla seuraan kotimaista jalkapalloa ja nörttään vinyylilevyjä, joita tähän mennessä on kertynyt kuutisensataa kappaletta, pääosin DJ-käyttöön ostettuja. DJ:nä soitan soulia, discoa, housea ja teknoa, riippuen paikasta ja ihmisistä keille soitan. Elämässä kiinnostaa musiikki, design, taide, muoti, ruoanlaitto ja jalkapallo. Kun homma toimii, se pelittää!

un-01
un-01
un-01
Optimized-DSC_0119

HENRI TUUNANEN

Olen nuori yrittäjä, keikkamyyjä, musadiggari ja kulttuurituotannon opiskelija Jyväskylästä, jonka intohimo musiikkiin on johdattanut alalle. Aiempi kokemus painottuu vahvasti tapahtuma- ja festivaalituontantoon. Olen aloittanut festariduunit Ilosaarirockin talkoolaisena vuonna 2008. Sen jälkeen olen työskennellyt stage managerina sekä toiminut vastaavana useilla eri festivaalaille muun muassa backstage-alueiden, leirinnän sekä lipunmyynnin ja rannekkeenvaihdon vastaavana.

Lisäksi aiempaa kokemusta löytyy Death Hawks -yhtyeen Euroopan kiertueella kiertuemanagerina toimimisesta sekä satunnaisista DJ-hommista.

Edustamani yhtyeet painottuvat vaihtoehtoiseen kitaramusiikkiin pitäen sisällään niin punkkia, powerpoppia, garage rockia, shoegazea, doomia, metallia ja vaihtoehtoisempaa rockia.

Elämässä kiinnostaa ystävät, musiikki, kissat, elokuvat, kulttuuri ja lumilautailu.

Let's do some rock 'n' roll business!