Booking Agent: Jesse Brandelin jesse@undieagency.fi, +358408010420

Koria Kitten Riot

Koria Kitten Riot on helsinkiläinen indie rock -yhtye. Loppuvuodesta ilmestyvällä neljännellä albumillaan bändi solmuvärjää kitarapop-soundiaan 60-lukuisilla folk rock -vivahteilla ja vanhan liiton stemmalaululla. Levyn sanoitukset kulkevat planeettojen välissä, universumin halki, ja sen teemat kietoutuvat toivon ja tieteen ympärille.

Koria Kitten Riot on Antti Reikko (laulu / kitara), Lasse Toimi (basso / laulu), Teemu Vänskä (kosketinsoittimet / laulu), Olli Rahkonen (kitara) ja Eino Anttila (rummut).

Koria Kitten Riot palaa neljännen albuminsa tiimoilta uudella singlellä sekä ryhtyy yhteistyöhön VILD Recordingsin kanssa. The Laughing Man -single julkaistiin 20. toukokuuta.

”The Laughing Man on biisi kateudesta. Se kertoo siitä ylivoimaisesta tyypistä, joka voittaa aina kaikessa missä itse häviät, ja joka ei koskaan vanhene tai pelkää mitään. Musiikillisesti se on lyhyt ja yksinkertainen, suoraan asiaan menevä pop-kappale – ja sellaisena aika tyypillinen näyte koko uudesta levystä.”  – Antti Reikko


Koria Kitten Riot Facebook  Koria Kitten Riot Website