SVART RECORDS JULKAISEE GHOST WORLDIN DEBYYTTIALBUMIN 17.3. LEVYJULKKARIT KUUDENNELLA LINJALLA 18.3.

Kuudennella Linjalla vietetään 18.3. triplajulkkareita, kun Undie Agency järjestää  yhteistyössä VM Productionsin Ghost Worldin 17.3.  julkaistavan debyyttialbumin Ghost World  julkaisukeikan kovaakin kovemmassa seurassa. Illassa ovat mukana uuden Tied Down -singlensä julkaiseva Hard Action sekä Kuudes Silmä, joka on mukana Teenwolfin julkaisemalla Teen Wolf Rocks vol.1 – Teinisusi rokkaa! -kokoelmakasetilla. Samalla tapahtumassa juhlitaan Teenwolf Records -levykaupan siirtymistä uuteen osoitteeseen Fleminginkadulle.


Teen Wold Records juhlii uuden liiketilansa avajaisten lisäksi myös ensimmäisen julkaisunsa Teen Wolf Rocks vol. 1 – Teinisusi Rokkaa! -c-kasettikokoelman ilmestymistä. Kokoelma esittelee laadukkaan kattauksen tämän hetken kuumimpien suomipunk-bändien uutta tuotantoa ja mukana ovatkin mm. Juice Normaali, Maailmanloppu, Miettiin, Tunnit ja Kuudes Silmä.

Ghost World -levyjulkkarit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *